Aktivitetet

 • KRM “Uniteti” vazhdon me shërbimin e grumbullimit të mbeturinave në lagjen Ilirida

  𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” vazhdon aktivitetin e tij të grumbullimit të mbeturinave në pjesë të ndryshme të qytetit të Mitrovicës, ku sipas planit operativ sot në radhë ishte edhe lagjia Ilirida. Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti i sotëm. Gjithmonë të përkushtuar ndaj jush.05.05.2021

  05/05/2021
 • KRM “Uniteti” në Parkun Amerikan të Lirisë

  𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” – Njësia Operative në Skenderaj, kanë vazhduar me aktivitetin e tyre për mirëmbajtjen e qytetit, duke bërë fshirjen dhe pastrimin e shportave në Parkun Amerikan të Lirisë. Gjithashtu lusim vizitorët që mbeturinat t’i hudhin në shporta. Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti. Gjithmonë të përkushtuar ndaj jush.01.05.2021

  02/05/2021
 • “Uniteti” fillon me përgatitjet në Fabrikën e Riciklimit

  KRM Uniteti filloi me përgatitjen e Fabrikës së Riciklimit, duke bërë fshirjen dhe larjen e gjithë hapësirës së bredshme dhe atë të jashtme të fabrikës, e cila do të fillojë punën së shpejti. Pas funksionalizimit të saj, mbeturinat e Mitrovicës, Vushtrrisë dhe Skenderajt, fillimisht do të trajtohen në fabrikë dhe pastaj vetëm mbetja do të

  29/04/2021
 • Edhe sot vazhdoj shtrirja e shërbimit në Abri të Poshtme

  𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” – Njësia në Skenderaj, edhe sot si ditë më parë ka lidhur kontrata të reja për shërbimin dhe menaxhimin e mbeturinave me ekonomitë familjare në fshatin Abri e Poshtme të Skenderajt, të cilat nuk ishin të përfshira në shërbim deri më tani, ku në të njejtën kohë këto ekonomi familjare u pajisen me

  29/04/2021

Njoftimet

 • Edhe sot vazhdoj shtrirja e shërbimit në Abri të Poshtme

  𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” – Njësia në Skenderaj, edhe sot si ditë më parë ka lidhur kontrata të reja për shërbimin dhe menaxhimin e mbeturinave me ekonomitë familjare në fshatin Abri e Poshtme të Skenderajt, të cilat nuk ishin të përfshira në shërbim deri më tani, ku në të njejtën kohë këto ekonomi familjare u pajisen me

  29/04/2021
 • Vazhdon shtrirja e shërbimit nga “Uniteti”

  𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” – Njësia në Skenderaj, ka lidhur kontrata të reja për shërbimin dhe menaxhimin e mbeturinave me ekonomitë familjare në fshatin Abri e Poshtme të Skenderajt, të cilat nuk ishin të përfshira në shërbim deri më tani, ku në të njejtën kohë këto ekonomi familjare u pajisen me kontejner. Kontejnerët janë donacion nga Komuna

  28/04/2021
 • Nënshkruhet kontrata, “Uniteti” merr zyrtarisht fabrikën për riciklimin e mbeturinave

  Pas vendimit të marrë nga Kuvendi Komunal i Mitrovicë me shumicë votash të asambleistëve dhe vërtetimit të ligjshmërisë së këtij vendimi nga MAPL-ja, sot Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KRM “Uniteti”, Gazmend Morina, nënshkruan ‘Kontratën për dhënien e pronës së paluajtshme të komunës në shfrytëzim afatshkurtër’. Me këtë kontratë

  23/04/2021
 • Vazhdon shtrirja e shërbimit nga KRM “Uniteti”

  𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” – Njësia në Skenderaj, ka lidhur kontrata të reja për shërbimin dhe menaxhimin e mbeturinave me ekonomitë familjare në dy lagje të fshatit Prekaz i Eperm të Skenderajt, të cilat nuk ishin të përfshira në shërbim deri më tani, ku në të njejtën kohë këto ekonomi familjare u pajisen me kontejner.Kontejnerët janë donacion

  06/04/2021
Zyra Qendrore
Mitrovicë
Vushtrri
Skenderaj