“Uniteti” vazhdon me mirëmbajtje të qytetit

𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” – Njësia Operative në Skenderaj, kanë vazhduar me aktivitetin e tyre për mirëmbajtjen e qytetit, duke bërë fshirjen e rrugëve dhe trotuareve në pjesë të ndryshme të qytetit.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti i sotëm.

Gjithmonë të përkushtuar ndaj jush.
26.04.2021