Vazhdon pastrimi i rrugëve “Agim Ramadani – Katana”, “Pajazit Boletini”, “Ahmet Selaci”

KRM “Uniteti” mbrëmë vazhdoj me dinamikën e rregullt të fshirjes dhe larjes së rrugëve të ndryshme në qytetin e Mitrovicës, si në rrugën “Ramadan Kelmendi”, poashtu edhe rrugët “Agim Ramadani – Katana”, “Pajazit Boletini”, “Ahmet Selaci”, etj.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti i datës: 29.06.2020

Pastrimi i rrugëve “Agim Ramadani – Katana”, “Pajazit Boletini”, “Ahmet Selaci”