Tica, Plluzhina dhe Likoci përfshihen në shërbimin e grumbullimit të mbeturinave

•Tica, Plluzhina dhe Likoci përfshihen në shërbimin e grumbullimit të mbeturinave•

Nga sot KRM “Uniteti” – Njësia në Skenderaj, ka filluar shërbimin e grumbullimit të mbeturinave edhe në fshatrat Ticë dhe Plluzhinë, përderisa ditë më parë edhe Makërrmali është perfshi në shërbim.

Po ashtu KRM “Uniteti” është në përfundim të nënshkrimit të kontratave edhe me familjet e fshatit Likoc, i cili ditëve në vijim do të përfshihet në shërbim.

Falenderojmë GIZ-in gjerman për donacion të kontejnerëve, Komunën e Skenderajt për ndihmë teknike dhe administratorëve e fshatrave për bashkëpunimLeave a Reply