Pastrohet lumi Trepça

KRM “Uniteti” dje ka bërë pastrimin e lumit Trepça duke larguar mbeturinat, të cilat e kishin mbuluar lumin, edhe pse javën e kaluar është pastruar nga punëtorët tanë.

Apelojmë tek qytetarët që t’i hudhin mbeturinat vetëm në vende të destinuara për to dhe jo në lumë, ku po krijohet një mjedis jo i shëndetshëm për banorët përreth. Të kontribojmë së bashku për një qytet të pastër.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktivitetit.

Gjithmonë në shërbimin tuaj.