Pastrohet lumi “Trepça”

Punëtorët e KRM “Uniteti” sot kanë bërë pastrimin e lumit Trepça, duke larguar mbeturinat të cilat e kishin mbuluar lumin duke i dhënë një pamje të shëmtuar kësaj pjese.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi para dhe pas aktivitetit të sotëm.

Gjithmonë në shërbimin tuaj
14.10.2021