Njoftohen të gjithë banorët e Mitrovicës, Vushtrrisë dhe Skenderajt

Njoftohen të gjithë banorët e Mitrovicës, Vushtrrisë dhe Skenderajt, se me rastin e festës së Vitit të Ri nuk do të punohet me datën: 01.01.2021, (ditë e premte), me përjashtim të ekipës së unazës së qyteteteve e cila do të punojë normalisht.

Ndërsa në bazë të planit operativ shërbimi i paraparë për datën: 01.01.2021, do të shtyhet për datën 08.01.2021 (ditë e premte) në të gjitha komunat si Mitrovicë, Vushtrri dhe Skenderaj.

Stafi i KRM “Uniteti ju uron të gjithëve festat e fund vitit.