NJOFTIM

Për hir të transparencës, 𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” njofton banorët e Mitrovicës që për shkak ngricave dhe angazhimit tonë maksimal në pastrimin e rrugëve, sot (15.01.2021) mund të mbetet ndonjë rrugë anësore pa iu grumbulluar mbeturinat.

Faleminderit për mirëkuptim,
𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢”,
15.01.2021