Njoftim për banorët e disa fshatrave në Shalë

Njoftohen banorët e fshatrave: Bajgorë, Bare, Mazhiq dhe Vidishiq, që për shkak procesit të bartjes së turbinave për prodhimin e energiisë elektrike, proces i cili do të zgjasë edhe në javët në vijim, ku si rezultat i kësaj situate 𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” grumbullimin e mbeturinave në këto fshatra të parapara sipas planit operativ për ditën e premte (23.10.2020), do të shtyhet për një ditë më vonë për ditën e shtunë (24.10.2020).

Për çdo ndryshim do t’ju informojmë me kohë.

Faleminderit për mirëkuptim,

𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢”,22.10.2020