NJOFTIM nga: Kryeshefi Ekzekutiv i KRM “Uniteti”, Gazmend Morina

Kryeshefi Ekzekutiv i KRM “Uniteti”, Gazmend Morina përmes rrjetit social “Facebook” ka njoftuar opinionin se që nga data 1 shtator 2020 gjithë puntorëve të KRM “Uniteti’ ka filluar të ju paguhet përvoja e punës, që është edhe një rritje e re e pagës së tyre.

Kujtojmë se para një viti gjithë punëtorëve të operativës (punëtorëve fizik dhe shoferëve) i është rritur pagat për rreth 20% mesatarisht, potencoi kryeshefi Morina.

Morina, mes tjerash i falenderon puntorët, duke theksuar që kjo është djersa juaj, e cila me punë të përbashkët po iu shpërblehet nga viti në vit.

Më poshtë postimi i plotë:

Prej datës 1 shtator 2020 gjithë punëtorëve të KRM "UNITETI" ka nisur t'iu paguhet përvoja e punës, që është edhe një…

Posted by Gazmend Morina on Thursday, October 8, 2020