NJOFTIM

Njoftohen të gjithë banorët e Mitrovicës, Vushtrrisë dhe Skenderaj, se me rastin e festës së Kurban Bajramit nuk do të punohet me datën: 20.07.2021, ditë e martë, me përjashtim të ekipës së unazës së qytetit e cila do të punojë normalisht.

Gjithashtu KRM “Uniteti” njofton banorët e Mitrovicës, Vushtrrisë dhe Skenderajt, të cilat në bazë të planit operativ është dashur të shërbehen me datën:
– 20.07.2021 (e martë), do të shërbehen me datën 21.07.2021 (e mërkurë),
– 21.07.2021 (e mërkurë), do të shërbehen me datën 22.07.2021 (e enjte),
– 22.07.2021 (e enjte), do të shërbehen me datën 23.07.2021 (e premte),
– 23.07.2021 (e premte), do të shërbehen me datën 24.07.2021 (e shtunë).

Stafi i KRM “Uniteti ju uron të gjithëve festën e Kurban Bajramit.