NJOFTIM

Njoftohen të gjithë banorët e Mitrovicës, Vushtrrisë dhe Skenderaj se me rastin e festës së Fitër Bajramit nuk do të punohet me datën: 13.05.2021, ditë e enjete, me përjashtim të ekipës së unazës së qytetit e cila do të punojë normalisht.

Gjithashtu KRM “Uniteti” njofton banorët e Mitrovicës, Vushtrrisë dhe Skenderajt të cilat në bazë të planit operativ është dashur të shërbehen me datën: 13.05.2021, (e enjete), do të shtyhet për një ditë më vonë me datën: 14.05.2021 (e premte), ndërsa ata të ditës së premte do të shërbehen me datën 15.05.2021 (e shtune).

Stafi i KRM “Uniteti ju uron të gjithëve festën e Fitër Bajramit.