Liqeni Akumulues i Mitrovicës çdo ditë më i pastër

KRM “Uniteti” edhe sot si çdo ditë tjetër ka bërë pastrimin e shportave dhe hapësirave gjelbëruese rreth Liqenit Akumulues, duke u përkujdesur kështu që qytetarët të mund ta vizitojnë me më shumë dëshirë këtë atraksion turistik.

Gjithashtu lusim vizitorët që mbeturinat t’i hudhin në shporta.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi të datës: 21.07.2020