Largohet deponia ilegale në “Belvedere”

𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” ka larguar deponinë ilegale në kampin e Njësive Speciale “Belvedere”, në pjesën ku po qëndrojnë emigrantët.

Punëtorët e 𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” vazhdojnë me punë dhe përkushtim maksimal në largimin e deponive ilegale në vende të ndryshme për të mirën e qytetarëve.

Gjithmonë në shërbimin tuaj.
Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti i sotëm të datës:
30.12.2020