KRM “Uniteti” vazhdon me pastrimin e rrugëve nga bora

𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” vazhdon me pastrimin e rrugëve nga bora në pjesë të ndryshme të qytetit të Mitrovicës, për t’ju lehtësuar lëvizjen qytetarëve.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti i sotëm te Liqeni Akumulues dhe në lagjet përreth qytetit si: Ilirida, Bairi, Shipoli, etj.

Gjithmonë të përkushtuar ndaj jush.
15.02.2021