KRM “Uniteti” vazhdon me pastrimin e rrugëve dhe largimin e borës

Me të filluar reshjet e borës, 𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” ka filluar menjëherë me pastrimin e rrugëve dhe largimin e borës në pjesë të ndryshme të qytetit të Mitrovicës.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi në pjesë të ndryshme të qytetit.

Gjithmonë në shërbimin tuaj.
21.03.2021 – 22.03.2021