KRM “Uniteti” vazhdon me aktivitete për mirëmbajtjen e qytetit

Punëtorët e 𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” kanë vazhduar me aktivitetin e tyre për mirëmbajtjen e qytetit të Mitrovicës, duke bërë fshirjen e rrugëve dhe trotuareve në pjesë të ndryshme të qytetit.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi në rrugën Fazli Barani.

Gjithmonë të përkushtuar ndaj jush.
25.03.2021