KRM “Uniteti” vazhdoj me dinamikën e rregullt të fshirjes dhe larjes së rrugëve

KRM “Uniteti” vazhdoj me dinamikën e rregullt të fshirjes dhe larjes së rrugëve të ndryshme të Mitrovicës, si në rrugën “Isa Boletini”, “Mbretëresha Teutë”, “Shemsi Ahmeti”, etj.

Kompania KRM “Uniteti” mbetet e përkushtuar dhe e pandalshme në kujdesin ndaj qytetarëve në këtë qytet.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti i datës: 05.07.2020