KRM “Uniteti” nuk ndalet edhe në mot të lig

Edhe pse kishte erëra dhe mbretëronte mot me shi, mbrëmë punëtorët e KRM “Uniteti” vazhduan punën e tyre me mirëmbajtjen e rrugëve dhe trotuareve, duke bërë larjen dhe fshirjen e tyre në pjesë të ndryshme në qytetin e Mitrovicës.
Gjithmonë pranë jush.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti i datës: 18.08.2020