KRM “Uniteti” në Parkun Amerikan të Lirisë

𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” – Njësia Operative në Skenderaj, kanë vazhduar me aktivitetin e tyre për mirëmbajtjen e qytetit, duke bërë fshirjen dhe pastrimin e shportave në Parkun Amerikan të Lirisë.

Gjithashtu lusim vizitorët që mbeturinat t’i hudhin në shporta.

Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti.

Gjithmonë të përkushtuar ndaj jush.
01.05.2021