KRM “Uniteti” bënë pastrimin e sheshit, rrugëve në qytet dhe hapjen nga bora të rrugëve në Shalë të Bajgorës

Këto janë disa nga aktivitetet që kryen sot punëtorët e KRM “Uniteti” për pastrimin e sheshit, rrugëve në qytet dhe hapjen nga bora të rrugëve në Shalë të Bajgorës.

Të kujdesemi së bashku për një ambient më të pastër!Leave a Reply