KRM “Uniteti” aktiv si çdo herë

Punëtorët e 𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” vazhduan me aktivitetin e tyre për mirëmbajtjen e qytetit të Mitrovicës, duke bërë fshirjen e rrugëve dhe trotuareve në pjesë të ndryshme të qytetit.

Lusim qytetarët mos të hedhin mbeturina në vende të palejuara, të kontribuojmë së bashku për një qytet të pastër.

Gjithmonë të përkushtuar ndaj jush.
Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti i sotëm të datës:
16.12.2020