Aktivitetet

 • Puntorët e KRM “Uniteti” të përkushtuar në aktivitetet e tyre

  Punëtorët e 𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” vazhduan me aktivitetin e tyre për mirëmbajtjen e qytetit të Mitrovicës, duke bërë fshirjen e rrugëve dhe trotuareve në pjesë të ndryshme të qytetit. Gjithmonë të përkushtuar ndaj jush.Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi.22.11.2020 – 23.11.2020

  24/11/2020
 • Puntorët e KRM “Uniteti” në Skenderaj të përkushtuar në punë

  𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢”-Njësia Operative në Skenderaj, vazhdon aktivitetin e tij të grumbullimit të mbeturinave në pjesë të ndryshme të qytetit në Skenderaj. Gjithmonë të përkushtuar ndaj jush.Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi nga aktiviteti i sotëm të datës: 22.11.2020

  22/11/2020
 • Vazhdon shtrirja e shërbimit nga KRM “Uniteti”, tani edhe në Lubavec, Mikushnicë dhe Krasaliq

  𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” – Njësia në Skenderaj, së bashku me Drejtorinë e Shërbimeve Publike kanë lidhur kontrata të reja për shërbimin dhe menaxhimin e mbeturinave me ekonomitë familjare në fshatrat Lubavec, Mikushnicë dhe Krasaliq të Skenderajt, në të njejtën kohë këto ekonomi familjare u pajisen me kontejner 120 litra.Kontejnerët janë donacion nga Komuna e Skenderajt. Gjithmonë

  19/11/2020
 • KRM “Uniteti” në Vushtrri

  Punëtorët e 𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” vazhduan me aktivitetin e tyre për mirëmbajtjen e qytetit të Vushtrrisë, duke bërë fshirjen e rrugëve dhe trotuareve në pjesë të ndryshme të qytetit. Gjithmonë të përkushtuar ndaj jush.Të bashkangjitur keni edhe disa fotografi.18.11.2020

  18/11/2020

Njoftimet

 • Vazhdon shtrirja e shërbimit nga KRM “Uniteti”, tani edhe në Lubavec, Mikushnicë dhe Krasaliq

  𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” – Njësia në Skenderaj, së bashku me Drejtorinë e Shërbimeve Publike kanë lidhur kontrata të reja për shërbimin dhe menaxhimin e mbeturinave me ekonomitë familjare në fshatrat Lubavec, Mikushnicë dhe Krasaliq të Skenderajt, në të njejtën kohë këto ekonomi familjare u pajisen me kontejner 120 litra.Kontejnerët janë donacion nga Komuna e Skenderajt. Gjithmonë

  19/11/2020
 • Vazhdon shtrirja e shërbimit nga KRM “Uniteti”, tani edhe në Kuqicë të Skenderajt

  𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” – Njësia në Skenderaj, së bashku me Drejtorinë e Shërbimeve Publike në komunën e Skenderajt kanë lidhur kontrata të reja për shërbimin dhe menaxhimin e mbeturinave me ekonomitë familjare në fshatin Kuqicë të Skenderajt, në të njejtën kohë këto ekonomi familjare u pajisen me kontejner 120 litra.Kontejnerët janë donacion nga Komuna e Skenderajt.

  12/11/2020
 • “Uniteti” storie suksesi – Jashari, Bahtiri e Tahiri vlerësojnë lartë punën e pastërtisë

  Kompania për Menaxhimin e Mbeturinave për rajonin e Mitrovicës “Uniteti”, po vlerësohet se po bën një punë të mirë për mirëmbajtjen e pastërtisë në tri komunat e këtij regjioni ku operon, Mitrovicë, Vushtrri dhe Skenderaj. Kryeshefi Ekzekutiv i KRM “Uniteti”, Gazmend Morina, thotë se prej shfaqjes së pandemisë COVID-19 kanë hasur në vështirësi operative në

  10/11/2020
 • Njoftim për banorët e disa fshatrave në Shalë

  Njoftohen banorët e fshatrave: Bajgorë, Bare, Mazhiq dhe Vidishiq, që për shkak procesit të bartjes së turbinave për prodhimin e energiisë elektrike, proces i cili do të zgjasë edhe në javët në vijim, ku si rezultat i kësaj situate 𝐊𝐑𝐌 “𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢” grumbullimin e mbeturinave në këto fshatra të parapara sipas planit operativ për ditën e

  22/10/2020
Zyra Qendrore
Mitrovicë
Vushtrri
Skenderaj